Menu

Sikeres taekwon-dós évkezdés

2015-03-03 12:16:37

 

altFebruár 23-án a JSE Kondor Taekwon-do Szakosztály 11 tagja vett részt az övvizsgán Vácszentlászlón. A tanítványok fehér övtől egészen a fekete övet megelőző utolsó övfokozatig (piros öv- fekete csík) vizsgáztak. A klub mesterjelöltjeinek tábora így újabb két fővel bővült.

 

Virág Mártonhoz csatlakoztak a frissen vizsgázott Horváth Kornél és Szabó Bálint, akik előre láthatólag 2016. augusztusában vizsgáznak fekete öv I.  danra.

 

Február 28-án 9 versenyző képviselte Jászberényt a szerbiai Topolyán megrendezésre kerülő nemzetközi versenyen, melyen 6 ország (Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Szlovénia, Horvátország, Szlovákia és Magyarország) 240 versenyzője vett részt. Magyarországot a jászberényi mellett, a gödöllői, pécsi és a hatvani klubok képviselték. A mieink remekül szerepeltek, 3 arany-, 4 ezüst-, és 4 bronzéremmel térhettek haza.
 

A jászberényi eredmények
 

Formagyakorlat:


Serdülő lány - sárga öv: 1. Török Karola, 2. Fődi Petra
Serdülő fiú - zöld öv: 1. Jakus Donát
Serdülő fiú - kék öv: 3. Klein Gergő
Ifjúsági lány - sárga öv: 1. Bábosik Boglárka
Ifjúsági fiú - sárga öv: 2. Horváth Márton, 3. Varga Bertold
Ifjúsági fiú - piros öv: 2. Szabó Bálint
 

Küzdelem:
 

Serdülő lány -45 kg: 3. Török Karola
+55 kg: 3. Fődi Petra 
Serdülő fiú +60 kg: 2. Jakus Donát
 

A március is hasonlóan mozgalmasan telik majd a taekwon-dósoknál, hiszen 7-én a szlovéniai Braslovcéban, illetve a boszniai Prnjavor városában megrendezésre kerülő versenyeken tervezik az indulást,  illetve folytatják a felkészülést a tavaszi versenyszezonra.

 

TutiHír

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít