Menu

Tegyünk egy kis csodát, együtt!

2015-04-02 11:01:55

 

 

Az Invitel április elsejével indította útjára új kezdeményezését, amelyben 20 településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet a súlyos betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe. A lakosok kódok beváltásával segíthetnek megvalósítani a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány által felkarolt, életet veszélyeztető betegségekkel kezelt gyermekek kívánságait. Az Invitel minden kódregisztráció után növeli a támogatási összeget, és a résztvevők között összesen 20 tabletet sorsol ki abban bízva, hogy így minél többen hozzájárulnak egy-egy gyermekálom teljesítéséhez.


Közös akcióban az Invitel és a Csodalámpa



Mintegy ötezer 3 és 18 év közötti, életveszélyes betegséggel, például leukémiával, rosszindulatú daganatos betegséggel, cisztás fibrózissal (CF) küzdő gyermek él ma Magyarországon. Ha közvetlen közelünkben, lakóhelyünkön találkozunk velük, még jobban átérezzük sorsukat. Sokszor egy apró ajándék vagy új élmény is óriási erőt és lelki támaszt ad számukra. Az Invitel ezért a helyi igények iránt szintén elkötelezett Csodalámpa Alapítvánnyal együttműködésben e beteg gyermekek kívánságának teljesítéséhez mozgósítja 20 település lakóit.


Váltsunk valóra együtt egy gyermekálmot


A kicsik általában játékokat, a nagyobbak műszaki cikkeket kérnek, hogy a betegágyból is tarthassák a kapcsolatot a kórházon kívüli világgal. Mások szeretnének számukra jelenleg elérhetetlen helyre utazni vagy különleges dolgot tenni, például hőlégballonozni. Vannak, akik példaképeikkel, külföldi és magyar hírességekkel való találkozásra vágynak. Így voltak már olyanok, akik személyesen válthattak pár szót Johnny Deppel, Michelisz Norberttel, a pápával vagy épp Arnold Schwarzeneggerrel.


„Örömünkre szolgál, hogy az Invitel is csatlakozik ahhoz a támogatói körhöz, amelynek köszönhetően az elmúlt 12 évben a Csodalámpa több mint 2500 álmot váltott valóra szerte az országban, így szinte minden hétköznapra jutott egy meglepetés. A súlyos betegségben szenvedő gyermekek többsége meggyógyult, és a mai napig emlegeti az életre szóló ajándékot, amelyet korábban remélni sem mert volna” – nyilatkozta Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány ügyvezetője.


„Az Invitel jelen van a szolgáltatási területén élő helyi közösségek életében, így feladatunknak érezzük, hogy folyamatosan megújuló, az előfizetőink kényelmét növelő szolgáltatásainkon túl is minél többet tegyünk a helyi közösségekért és a családokért. Úgy gondolom, hogy a Csodalámpa több mint egy évtizedes elkötelezett munkájával már bizonyította, hogy szükség van jótevőkre a gyermekek gyógyulásához, így arra bátorítjuk az érintett települések lakóit, hogy csatlakozzanak közös kezdeményezésünkhöz” – tette hozzá Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági vezérigazgató-helyettese.


Most játszva segíthet! Hogyan?



Csatlakozzon a kezdeményezéshez, hogy együtt váltsunk valóra egy gyermekálmot! Regisztrálja támogatói kódját, amely után az Invitel 100 forinttal támogatja a Csodalámpa Alapítvány munkáját, és részt vehet a sorsoláson, amelyen 20 db Huawei táblagép talál gazdára!

 

•    Keresse a támogatói kódokat április 2-től postaládájában, az Alsócsincsapart utca 2. alatti Invitel Pontunkban, a www.invitel.hu/csodalampa oldalon vagy április 7-én hostesseinknél az Invitel Pont környékén és Jászberény forgalmasabb pontjain.
 

•    Regisztráljon kódjaival április 30-ig személyesen az Invitel Pontban vagy online a www.invitel.hu/csodalampa oldalon. Nyomtatott kód regisztrálására a 1288-as telefonszámon is lehetőség van. Igényeljen és regisztráljon több kódot, hogy még többet segíthessünk együtt.
 

•    Az érvényes regisztrációt leadó támogatók között az Invitel 20 db tabletet sorsol ki.

 

Az akció részleteiről a www.invitel.hu/csodalampa oldalon tájékozódhat.
 

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít