Menu

Baseball: szoros vereség

2015-04-14 09:10:43

 

 

A húsvét hétvégi halasztott első forduló után már nagyon várták baseballosaink idei első megmérettetésüket. A második bajnoki fordulóban a Jászberény Stinky Sox a fővárosi Hungarian Astros csapatát fogadta.


Amint az várható volt, még mindkét csapat idény eleji formában teljesített a mérkőzésen. Az eredmény alakulását a jászberényi kisméretű pálya is befolyásolta, így inkább kézilabda eredmény született.


Végig izgalmasan alakult a találkozó, a védelmi megingásokat mindkét együttes jól használta ki. A hetedik játékrészben, a háromórás időlimit leteltekor a mieink nyerési esélyt szalasztottak  el 21-21-es állásnál. Elég lett volna egy jó ütés, hogy eldöntsék a mérkőzés sorsát, ez azonban nem jött össze. Így folytatni kellett a mérkőzést, melyet végül a 9 játékrészt végigjátszva öt ponttal a vendégek nyertek meg.


Jászberény Stinky Sox - Hungarian Astros 25:30


A mostani hétvégén az utánpótláson lesz a sor, hiszen szombaton az Érdet fogadják, majd vasárnap idegenben a diósdiak ellen játszanak fiataljaink. A felnőttek pedig a jövő hét végén Budapesten, a CrossRoad Angels ellen lépnek ismét pályára.

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít