Menu

Újpesten nyert a Wolverines

2015-04-14 10:39:43

 

 

A hétvégén megkezdődött a bajnoki szezon a Divizió II-es amerikai futballcsapatok számára is. A Jászberény Wolverines Újpesten kezdte a szezont, mégpedig egy remek győzelemmel.


Az Újpest Bulldogs 2 csapata a HFL-ben szereplő nagycsapat hátországát biztosítja. Azok szerepelnek ebben a gárdában, akik az első együttesben kevés lehetőséghez jutnának, illetve itt bizonyíthatnak az újpesti fiatalok. Ez a csapat így „fekete ló” volt a mieink számára, akik mindenképpen győzni utaztak a fővárosi találkozóra.


Kemény első félidő után 0-0-ra állt a találkozó, mert mindkét oldalon a diffensek domináltak, azaz mindkét együttes védekező formációja jól tette a dolgát. A pontnélküliség jegét a harmadik negyedben a többet támadó Wolverinesnek sikerült megtörni. Bábosik Dénes egy 50 yardos elkapásával – Krasznai Balázs passza volt pontos – szerzett vezetést csapatunk, s mivel Tulkán Gergő berúgta az extrát is, így 7-0-ra elhúztak a mieink. A folytatásban is nagy küzdelmet láthattak a szurkolók. A mérkőzés sorsa öt perccel a játékidő vége előtt dőlt el, amikor ismét Krasznai átadása után Tóth Nándi vitte a labdát egy 32 yardos elkapás után tochdownra. Bár az extrapontot ezúttal nem tudtuk megszerezni, a találkozót így is 13-0-ra nyerte meg csapatunk.

alt

Nagyszerűen kezdte tehát az idei divízió II-es szezont a Jászberény Wolverines. Remélhetőleg hasonló lesz a folytatás is és akkor a két hazai mérkőzésen jól szórakoznak majd, s győzelmet ünnepelhetnek majd mindazok, akik kilátogatnak az együttes mérkőzéseire.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít