Menu

Jászberény is bekapcsolódik az országos kormányellenes tüntetésbe

2015-04-14 14:21:06

 

Országos kormányellenes tüntetés lesz április 19-én, a demonstrációkat civilek és a „demokratikus ellenzéki pártok" szervezik és csatlakozik hozzá Jászberény is.

 

"Több mint 100 településen lesznek egy időben demonstrációk, mert nem tűrjük, hogy kisajátítsák az államot és közös vagyonunkat fideszes bűnözők! A tüntetéseket a demokráciáért tenni akaró civilek és demokratikus ellenzéki pártok szervezik. Az eseménysorozatot támogatásáról biztosította, és a civilek mellett a szervezésben is részt vesz az MSZP, a DK, az Együtt, a PM és a MOMA is. A tüntetések célja, hogy a demokratikus ellenzék, a civilek és a jogosan felháborodott magyar társadalom megüzenje a korrupt hatalomnak: elég volt a Fidesz kormányzati szabadrablásából!" - olvasható a tüntetés facebook oldalán.

 

A jászberényi tüntetésre szóló meghívó szerint az MSZP Jászberényi Szervezete, a Demokratikus Koalíció Jászberényi Szervezete, az Együtt-a Korszakváltók Pártja Jászberényi Szervezete, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben Egyesület, a Szövetség Jászberényért Egyesület 2015. április 19-én, (vasárnap) 10.00 órakor Jászberényben, a Lehel vezér téren, a Jászkapitány szobránál várják az „orbán rendszer” ellen tüntetőket.

 


 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít