Menu

Jászárokszállási és jászfényszarui siker a berényi katasztrófavédel- mi versenyen

2015-04-16 15:02:56

 

 

Csütörtökön délelőtt rendezte meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Jászberényi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a felmenő rendszerű ifjúsági versenyét, melyen kilenc általános iskolásokból és öt középiskolásokból álló csapat versengett a továbbjutást jelentő első helyért.


A tavalyival szemben, amikor dideregtünk a katasztrófavédelmi verseny jászsági fordulóján, idén nem lehetett panasz az égiekre. A korai kánikula ugyanakkor nem bágyasztotta el a versenyzőket, akik 12 állomáson bizonyíthatták felkészültségüket a jászberényi katasztrófavédelmi kirendeltség Jákóhalmi úti telephelyén. Amíg a fiatalok egymással versengtek, addig a házigazdák egy része a bogrács körül szorgoskodott, ahol készült a versenyzők számára az ebéd.


Addig azonban amíg az étel számukra elkészült, az egyes állomásokon kellett helytállniuk. Így többek között bizonyítani kellett a felkészülésüket a sérültek ellátásában, valamint az ügyességi pályán, s beöltözve képzeletbeli tüzet is oltottak.

alt


Igazán nagy meglepetés nem született, hiszen a középiskolások között immár sokadszorra jászárokszállási siker született. Az ottani önkéntes tűzoltók ifjú fiú csapata nyerte a jászsági fordulót és került a megyei döntőbe. Az általános iskolásoknál a lányok voltak a legügyesebbek, hiszen a Jászfényszarui IV. Béla Általános Iskola leányai végeztek az élen.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít