Menu

Szabó Zsófi ezüst-, Fekete Farkas bronzérmes a varsói Európa-bajnokságon

2015-04-19 12:20:33

 

 

Két jászberényi sportoló is tagja volt annak a magyar válogatottnak, amelyik pénteken és szombaton a lengyelországi Varsóban a Shinkyokushin Karate Európa-bajnokságon képviselt hazánkat. A Jászberényi Yakuzák SE karatékái. Sensei Agócs Tibor tanítványai ezúttal is remekeltek, hiszen Szabó Zsófi ezüstéremmel, míg Fekete Farkas bronzéremmel térhetett haza.


Fekete Farkas a junior fiúk -70 kilogrammos mezőnyében két sikeres küzdelem után az elődöntően szenvedett vereséget és a harmadik helyen végzett. Teljesítményének értékét növeli, egy bokaficam után az is kérdéses volt, hogy ott lehet-e az Eb-n. A sérülés hátráltatta felkészülését, de Farkas így is dobogóra állhatott Európa legrangosabb versenyén.


Szabó Zsófia a felnőtt nők között a -55 kilogrammban az egyik esélyesnek számított, s ennek megfelelően is versenyzett. Magabiztosan menetelt a döntőig, ahol egy kis kihagyás miatt szenvedett csak vereséget, s így az eredményhirdetéskor az ezüstérmet vehette át.


A két versenyzőnek és edzőjüknek, Sensei Agócs Tibornak olvasóink nevében is gratulálun!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít