Menu

Szombat – vasárnap: 21. Nyuszi Kupa a gimnáziumban és a Lehel Sportcsarnokban

2015-04-24 11:22:49

 

 

A hétvégén immár 21. alkalommal rendezi meg az Áramütés Amatőr Röplabda Klub a Nyuszi Kupa amatőr vegyes röplabdatornát két kategóriában. A mérkőzéseket szombaton és vasárnap a gimnázium tornatermében és az egykori hűtőgépgyári sportcsarnokban rendezik.


Két kategóriában 24 csapat nevezett a 21. Nyuszi Kupára, amely szombaton 9.00 órakor két helyszínen kezdődik. A kétnapos tornára érkeznek csapatok Érdről, Debrecenből, Szolnokról, Miskolcról, Solymárról, Veszprémből, Őrbottyánból, Szegedről, Tatabányáról, Mezőkövesdből, Kecskemétről (2 csapat), Budapestről (csapat), s az indulók között négy képviseli a hazai, jászberényi színeket.


Az A-kategóriában 8, a B-kategóriában 16 csapat méri össze erejét a két nap során. Az eredményhirdetés vasárnap 15.00 óra körül várható a Lehel Sportcsarnokban. A kategóriák  első három helyezettje érem díjazásban részesül, minden együttes oklevelet kap, s a legtechnikásabb játékosok különdíjat vehetnek át.


A 21. Nyuszi Kupa megrendezését támogatja Jászberény Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága, a Batta Bolt, a Berva Söröző, Iza Kincses Boltja, a Jászberényi VV. Zrt., a Kakukkfészek Panzió, a Kukta Kft., a Thomas Jeans, a Vadóc Ruházati Üzlet-S. Oliver, a Vegyes Áruház. a Virágstúdió, a Zsúr Bt. és a www.jasznaplo.hu.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít