Menu

Hat berényi érem az I. Jász Kupa birkózóversenyen Jászapátiban

2015-05-04 09:17:40

 

 

Május 3-án első alkalommal rendezték meg Jászapátiban a Jász Kupa meghívásos gyermek- és diák birkózóversenyt, melyen a Jászberényi Birkózó Szakosztály egy hatfős csapattal vett részt. A fiatalok remekül szerepeltek, hiszen mind a dobogóra állhattak az eredményhirdetés során.



altMozgalmas hétvégéje volt a Jászberényi Birkózó Szakosztály versenyzőinek. Amint arról már beszámoltunk, május 2-án Száraz Vivien a felnőtt országos bajnokságon a második helyet szerezte meg.



Egy nappal később pedig a szakosztály hat versenyzője Jászapátiban szerepelt. A nagy hagyományokkal rendelkező jászapáti birkózók ugyanis ezen a napon első alkalommal rendezték meg meghívásos gyermek- és diák versenyüket Jász Kupa néven. Amint azt már megszokhattuk, ezúttal is nagyszerűen szerepeltek ifjú erős embereink, valamennyien dobogós helyen végeztek.


Hárman, Baráth Konor (gyerek kcs., 38 kg), Bozsovics Krisztián (diák II. kcs., 35 kg) és Beszteri Milán (diák II. kcs. 38 kg) legyőzhetetlennek bizonyultak és a dobogó legfelső fokára állhattak, azaz megnyerték a versenyt. A másik három berényi fiatal – Baráth Koppány (diák II. kcs., 38 kg), Beszteri Szabolcs (diák II. kcs., 26 kg) és Laky Levente (diák I. kcs., 63 kg) – pedig a harmadik helyen végzett, s így bronzérmes lett.


Beszteri Milán az aranyérem mellé még egy másik elismerést is besöpört, hiszen a diák II. korcsoportban a legtechnikásabb versenyzőnek járó különdíjat is megkapta. A fotón ő látható a különdíjjal a dobogó tetején.


A versenyzőknek és edzőjüknek, Száraz Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!                                                                                                          Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít