Menu

Megyei bronzérmes a Bercsényi

2015-05-05 11:40:31

 

 

A JÁI Bercsényi Miklós Általános Iskolai Tagintézményének futballcsapatai rendszeresen neveznek a diákolimpia küzdelmeibe, s így volt ez az idei szezonban is. A csapatok váltakozó sikerrel vették fel a harcot ellenfeleikkel, s a legjobb eredményt a III. korcsoportos fiúk érték el.


A III. korcsoportos fiúk a helyi selejtezőkön az első helyen végeztek, majd a megyei elődöntőből másodikként jutottak tovább, kapott gól nélkül a Gyakorló mögött. A megyei döntőt április 23-án Szandaszőlősön rendezték. Az első mérkőzésen óriási csatában 1:0-ra kikapott a Bercsényi a házigazda Szandaszőlőstől  majd a másodikon jászberényi csatában a Gyakorlót verték Szabó Márton góljával 1-0-ra. Az utolsó összecsapáson sajnos a Karcag gárdája 2-1-re legyőzte a berényi fiúkat, így ők a harmadik helyen zárták a megyei döntőt, míg a Gyakorló lett a negyedik.


A 25 csapat közül végül harmadik helyen, bronzérmesként zárt csapat névsora: Mató József, Szabó Márton, Vízi Dominik, Alvári Kristóf, Molnár Dávid, Sárközi Ádám, Vas Olivér, Muhari Zoltán, Kálmán Levente, Kasza József, Ács Márk, Sárközi Gergő, Lőrincz Benedek. Testnevelő: Kiss Attila, Kísérő edző: Szabó Zoltán.

     
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít