Menu

Záróakkord - Nem vagy egyedül

2015-05-11 08:50:15

 

A Jászberényi Rendőrkapitányság „Nem vagy egyedül!” címmel, négy jászsági településen indította útjára új bűnmegelőzési programsorozatát. A szervezők a projekt zárásaként 2015. május 8-án Jászfényszarun tartottak beszámolót.

 

 

alt



 

A Jászberényi Rendőrkapitányság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság segítségével és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósította meg a „Nem vagy egyedül!” című bűnmegelőzési projektjét, melynek célja a külterületeken élők biztonságának fokozása, valamint a falvakban élők sérelmére elkövetett jogsértések visszaszorítása. A szervezők 2015 áprilisában négy jászsági településen, Jászfényszaru, Jászszentandrás, Jászágó és Jászboldogháza lakosainak és polgárőreinek aktív részvételével kezdték meg a települések közbiztonságát erősítő rendezvénysorozat lebonyolítását. A szervezők a közös párbeszéd, az együtt gondolkodás jegyében szakmai megbeszéléseket kezdeményeztek, falugyűléseket hívtak össze, ahol a bűnmegelőzési módszerekről és lehetőségekről tájékoztatták az érdeklődőket. A programban résztvevő településeken bevezették és népszerűsítették a kerékpáros nyilvántartó rendszert, valamint a szakemberek bűn- és baleset-megelőzési előadásokat tartottak az általános iskolák diákjai számára.

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít