Menu

Gyere a Bercsényibe, szurkoljunk a JRK-nak, hogy a csapat megszerezze a hetedik helyet

2015-05-15 12:54:43

 

 

A mai napon a Jászberényi RK – 1. MCM Diamont Kaposvári Egyetem mérkőzéssel befejeződik a 2014/2015-ös női röplabdabajnokság. Ez a találkozó dönt a 7-8. hely sorsáról, miközben az első hat helyezett már ismert. A találkozó ma (pénteken) 19.00 órakor kezdődik a Bercsényi úti játékcsarnokban.


A legjobb nyolc között hat hely sorsa már eldőlt, s a mai Jászberényi RK – 1. MCM Diamont Kaposvári Egyetem találkozó után az is kiderül, hogy melyik csapat végzett a 7., s melyik a 8. helyen.


A bajnoki döntőben a címvédő Békéscsaba 3-1-re győzte le a Vasast, s megszerezte az aranyérmet. A harmadik helyért az UTE és a Gödöllő mérkőzött meg egymással. Az újpestieknek három mérkőzés is elég volt a bronzérem megszerzéséhez. Az 5-6. helyért a TF és a Nyíregyháza mérkőzött meg. Ez a párharc két győzelemig tartott, s mivel a harmadik találkozót 1.-1- után idegenben a nyírségiek nyerték, így ők végeztek az ötödik helyen.


Az első nyolc helyből tehát már csak a 7. és a 8. helyezés kiadó. A Jászberényi RK – 1. MCM-Diamont Kaposvár Egyetem párharc két találkozó után 1-1-re áll, azaz a mai mérkőzés dönt a két csapat helyezéséről. A mieink helyzetét nehezíti, hogy ezúttal nem lehet ott a pálya szélén Deme Gábor vezetőedző, aki hétfőn csípőoperáción esett át Szolnokon. Őt Makai Péter helyettesíti, mivel Litkei Péter diákolimpiai döntőre viszi a fiatalokat.


Az utóbbi egy évtized legerősebb mezőnyében az újonc Jászberényi RK már teljesítette az elé kitűzött célt, hiszen bekerült a rájátszásba, az első 8 köz. Egy újabb kis előrelépést jelente a 7. hely megszerzése, melyhez sokat segíthetnek a szurkolók. Hazai pályán pedig ez akár el is döntheti a két közel azonos képességű csapat párharcát.


Aki tehát hadra fogható és szereti sportot, annak ott a helye pénteken este a Bercsényi úti játékcsarnokban. Együtt sikerülhet a 7. hely megszerzése, s akkor a csapat és szurkolók közösen ünnepelhetik a jó szezonzárást. Így legyen!


május 15. – péntek

19.00 óra: Jászberényi RK – 1. MCM-Diamont Kaposvári Egyetem

Bercsényi úti játékcsarnok


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít