Menu

Yakuza sikerek a belga bajnokságon

2015-05-26 17:22:53

 

 

A hét végén a nyílt belga bajnokságon szerepeltek a Jászberényi Yakuzák SE karatékái. Ahogy azt már megszokhattuk Sensei Agócs Tibor tanítványai ezúttal is nagyszerűen szerepeltek.


Igencsak fel kellett kötnie azt a bizonyos fehérneműt a Yakuzák SE ellenfeleinek Brüsszelben, a nyílt belga bajnokságon. Sensei Agócs Tibor hat tanítványa közül négy nem talált legyőzőre ezen a nemzetközi bajnokságon, melyen nyolcnál is több ország versenyzői mérték össze tudásukat. A mezőny erősségét az is bizonyította, hogy a lettek 45 versenyzővel vettek részt a küzdelmekben.


A berényi fiatalok közül Fekete Farkas wazarikkal verte ellenfeleit és az első helyen végzett. Mező Lili még rajta is túltett, hiszen minden mérkőzését KO-val nyerte. Így azután nem lehetett kérdéses, hogy ő is belga bajnok lett. Móczó Milán ipponokkal menetelt, s a döntőben sem talált legyőzőre, ahogy Szajka Bendegúz is veretlen maradt. Ő fejrúgás ipponnal nyert a döntőt. Négy Yakuza arany a belga nyílt bajnokságon!

alt


Remekül versenyzett Gál Barnabás is, aki a jóval nagyobbak között testre ushio gerivel nyerte a 3. helyért folyó mérkőzést. Csibra Barnabás maradt helyezetlen, de ő is sok tapasztalattal lett gazdagabb a belga bajnokság versenyét követően.


A Yakuzák SE sikeres versenyzőinek és mesterüknek, Sensei Agócs Tibornak olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít