Menu

A hétvégén folytatódik a meleg, nyárias idő

2015-06-05 08:15:10

 

 

A következő napokban is folytatódik a meleg, nyárias idő, helyenként akár 32 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. Az országos, középtávú előrejelzés szerint viszont vasárnap az északnyugati határvidéken zápor, zivatar is lehet.

   
Pénteken napközben túlnyomóan napos időre lehet számítani, csapadék nem várható. A szél ugyanakkor megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-17 fok között valószínű. Nappal 25-29 fokig melegszik a levegő.
   

Szombaton is túlnyomóan derült lesz az ég. Csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet 11-17, a maximumhőmérséklet 28-31 fok között alakul.
   

Vasárnap is az ország nagy részén túlnyomóan derült időre lehet számítani, de északnyugaton délutántól több lehet a felhő, és a határvidéken egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat. Másutt nem várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb 29-32 fok között alakul.


(Forrás: MTI)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít