Menu

Linzert evett a boltban – lebukott és kiderült: több lopást is elkövetett

2015-06-28 11:17:34

 

 

 

A bűnelkövetők lelkivilága sem könnyen kiismerhető. Miért eszik valaki a boltban linzerkarikát – fizetés nélkül –, hogy azután kiderüljön, több lopást is elkövetett? Vagy lehet, hogy csak éhes volt?  Az alábbi rendőrségi hír olvastán ugyanis ez a kérdés merülhet fel az olvasóban.

A Jászberényi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vett egy jászjákóhalmai férfit. A jelenleg rendelkezésre áll adatok szerint a 40 éves férfi 2015. június 25-én 13 óra 10 perc körüli időben az egyik jászberényi nagyáruház péksüteményes polcáról levett egy linzeres csomagot, felbontotta és a süteményeket még az üzletben elfogyasztotta. A bolt biztonsági személyzete észlelte az esetet, értesítette a rendőrséget és a helyszínen visszatartotta a férfit. A járőrök elfogták a jogsértőt és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították, hogy a férfi több lopást is elkövetett az elmúlt hónapokban. 


(Forrás: police.hu)

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít