Menu

Magyar testgyakorlók fölösleges körei

 

2016-08-22 13:32:36

 

Futottak még a mérkőzés után is néhányat a Jászberényi FC futballistái. Az MTK Budapest II. elleni, 0 – 0 - ás döntetlent hozó, hazai bajnokijuk lezárásaként keringtek lehangoltan a pályán. Hofi Géza a hetvenes évek elején – a magyar labdarúgás már akkoriban is leszálló ágban volt, de micsoda játékosokkal! – arról beszélt, mindegy, hogyan mondjuk, null-null vagy nulla-nulla, mert a null meg a nulla két különböző dolog: az egyik az eredmény, a másik a színvonal…


alt

Fotó: Facebook/Jászberényi FC

 

Vasárnap, a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában, a 3. fordulót követhették figyelemmel a mindenre elszántak. A JFC, csakúgy, mint két hete, többé-kevésbé csődöt mondott, bár az egy pont most is összejött. Az MTK fiataljai, a második félidőben mutatott teljesítményük alapján, győzelmet rontottak ikszre. Pontosabban, ügyesebben, energikusabban fociztak a hazaiaknál, akik Menczeles Ivánnak köszönhetik, hogy elkerülték a vereséget. A kapus a 64. és a 79. perc között négy alkalommal is nagyszerűen hárította a vendégtámadók lövéseit.

 

Gelei Károly, a jászberényi gárda edzője, a nem túl eredeti kérdésre, hogyan látta a találkozót, fanyarul elmosolyodott, mert mégis, hogyan látta volna? Ugyanúgy, mint bárki más: „Sajnos, nagyon gyengén játszottunk. Az utolsó passzaink rendre rosszak voltak, ezért nem tudtunk gólhelyzeteket kialakítani. Nagyjából mindent elmond a játékunkról, hogy a kapusunk volt a csapat legjobbja. Nem szakadt szét mindenki a pályán, el kell beszélgetnem néhány játékossal. Az nem lehet, hogy más jobban akarja a győzelmet, mint mi.”


Kun Tibor


 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít