Menu

Vége a szünetnek, megkezdődött a birkózó szezon

2016-08-23 16:27:36

 




Ahogy a nyári szabadságolások is lassan befejeződnek, úgy a jászberényi birkózóknál is véget ért a nyári szünet. A fiatalok Száraz Tibor edző vezetésével megkezdték a felkészülést az őszi versenyekre.


Az őszi szezon számos kihívást, komoly versenyt tartogat ifjú birkózóink számára, melyre ők a lehető legjobban szeretnének felkészülni. Ennek jegyében vettek részt augusztus 18-án Devecseren  egy versenyen, ahol a diák és a gyermek korosztály mutathatta meg tudását. A berényi fiatalok nagyszerűen szerepeltek, hiszen nem kevesebb, mint 16 érmet szereztek


Száraz Tibor külön kiemelt három kis birkózópalántát a csapatból, akik most vettek részt első versenyükön. A fiúknál Baráth Hunor (5 éves) és Lagzi-Kovács Balázs (5 éves), valamint az egyetlen leány utánpótlás versenyző Laky Ajna (8 éves) kapott külön is dicséretet a mestertől. Ajna egyébként a fiúk között versenyezve lett második!


A devecseri verseny jászberényi mérlege: 5 arany-, 6 ezüst- és 5 bronzérem.


A sikeres versenyzőknek és mesterüknek olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít