Menu

Palásti Kristóf is Európa-bajnok!

2016-12-01 11:41:39

 

 

A jászberényi Yakuzák SE versenyzőinek sikeréről, amelyet a hét végi Szófiában rendezett ifjúsági és U-22-es shinkyokushin karate Európa-bajnokságon értek el, már beszámoltunk. A jászberényi sikereket Palásti Kristóf első helye tette teljessé, aki a szolnoki Full-Contact Team versenyzője.


Az év során Palásti Kristóf eredményeiről is beszámoltunk, aki egy szolnoki klubban szerepel, de mi jászberényinek számítjuk, hiszen itt indult karrierje, s családja most is Jászberényben lakik. Kristóf idén sorra érte el a jobbnál-jobb eredményeket, s szolnoki klubjából másodmagával került a Szófiában szereplő válogatottba.


A ceglédi Erőmű Open megnyerésével szerzett indulási jogot az Eb-re, ahol az U-16-os korcsoportban, a -75 kilósok mezőnyében versenyzett. Lengyel, olasz és litván ellenfelét legyőzve került a döntőbe, ahol egy másik litván karatéka várt rá. Kemény küzdelemben őt is sikerült legyőznie, így az eredményhirdetés során a dobogó legfelső fokára állhatott.


Kristófnak és felkészítőinek olvasóink nevében is gratulálunk!



Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít