Menu

Az Európai Parlament leendő Nagykövet-iskolája a Szent István Sportiskola

2017-02-27 10:53:36

 

A Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium meghívást kapott az Európa Parlament Nagykövet-iskolája programba, mely 2017-ben indul el az Unio összes tagállamában. Gimnáziumunk egyedüliként képviseli Jász-Nagykun Szolnok megyét. A projektben 25 magyar középiskola vesz részt, megtiszteltetés számunkra, hogy olyan nagynevű iskolákkal dolgozhatunk együtt, mint a budapesti Fazekas, a miskolci Avas, illetve a debreceni Fazekas Gimnázium.

 

Senior nagykövetünk, dr. Zrupkóné Pernyész Lívia fogja össze a nagyköveti programot. A program fő célja az Unióról és az Európai Parlamentről interaktív formában átadott ismeretekkel a fiatalok figyelmének felkeltése Európa és az európai parlamenti demokrácia iránt. Ennek érdekében Uniós infopontot állítottunk fel és áprilisban Európa Napot szervezünk. A feladatok sikeres teljesítése után az Európai Parlament Nagykövet-iskolája kitüntető cím birtokosai lehetünk.

 

alt
 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít