Menu

Hazai siker a Bercsényi Kupán

2017-07-12 15:37:46

 

 


A Bercsényi DSE idén is megrendezte a Bercsényi Kupa labdarúgó tornát, melyen mind a hat iskola indította fiú csapatát. A torna végén a házigazdák örülhettek, mert nagy küzdelemben legyőzték a Gyakorlót és az első helyen végeztek.

 
 
A Bercsényi DSE szervezésében és a Humán Erőforrás Bizottság támogatásával került megrendezésre a Bercsényi Kupa júniusban, melyen mind a hat jászberényi iskola képviseltette magát. A IV. korcsoportos (7-8. osztályos) fiúk részére kiírt torna mérkőzéseit a Bercsényi Sportcsarnokban játszották a csapatok.A küzdelem két hármas csoportban kezdődött. Az A-csoportban a Gyakorló magabiztosan verte a Nagyboldogasszony és az LVG csapatát is, és az első helyen végzett az LVG előtt. A B-csoportban a Bercsényi intézte el nagyon simán az Apponyit és a Székelyt, míg utóbbiak közül az Apponyi lett a második és pályára léphetett az elődöntőben.


A helyosztón, az 5-6. helyért a Nagyboldogasszony legyőzte a Székelyt. Az első elődöntőben a Gyakorló 3:1-re verte az Apponyit, a második elődöntőben a Bercsényi 2:1-re az LVG-t.


A harmadik helyért az LVG könnyen győzte le az Apponyit, majd következhetett a döntő. Óriási küzdelem után a Bercsényi Vízi Dániel góljával 1:0-ra nyert a Gyakorló ellen, így otthon tartotta a Bercsényi Kupát.


A torna legjobb kapusa Mató József (Bercsényi), gólkirálya Molnár Máté (Gyakorló)  a legjobb mezőnyjátékos pedig Szabó Márton (Bercsényi) lett.


A tornagyőztes csapat tagja volt: Mató József, Szabó Márton, Vízi Dominik, Alvári Kristóf, Muhari Zoltán, Kálmán Levente, Bőtös Bálint, Hamar Péter, Borbás Martin, Perlaki Kristóf.


A győztes csapat testnevelője: Kiss Attila

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít