Menu

JFC: győzelem Gyöngyösön, vereség a Pénzügyőrtől

2017-07-20 09:49:09

 


Javában folyik a felkészülés az NB III-as labdarúgócsapatoknál a bajnokság augusztus 12-i rajtjára. A Jászberényi FC a napokban két felkészülési mérkőzést is játszott.



Az elmúlt hét végén – a tiszafüredi összetartást követően – Gyöngyösön játszotta első felkészülési mérkőzését a bajnoki rajtra készülő Jászberényi FC csapata. Az ugyancsak az NB III Keleti-csoportjában szereplő ellenfél otthonában a mieink jó játékkal rukkoltak ki és 2-1-re győztek. Csapatunk első gólját Kis Tamás, a másodikat Hevesi-Tóth Tamás szerezte.


A JFC honlapján megjelent hír szerint az együttesnél befejeződött a keret kialakítása. Utolsóként Switzer Nabil csatlakozott a JFC-hez, aki magyar-kanadai kettős állampolgár, és legutóbb az SZTK NB III-as csapatában szerepelt. Az „új” fiúnak nem lesz ismeretlen Jászberény, hiszen a 24 éves fiatalember egykoron Jászberényben nevelkedett.


Az együttes szerdán az NB III Közép-csoportjában szereplő Pénzügyőr vendége volt. Az első félidőben nem esett gól, majd a másodikban a hazaiak háromszor is betaláltak a mieink kapujába, melyre csak egyszer tudtunk válaszolni. Gólunkat Lékó Gergő szerezte. A találkozó második félideje a hírek szerint meglehetősen keményre sikeredett, s ezt Sorecz Szabolcs bánta, aki megsérült és előre láthatólag egyhetes pihenőre kényszerül.


A felkészülés következő állomása vasárnap (július 23-án) az NB II egyik meghatározó csapata, a Soroksár elleni találkozó lesz. A mérkúőzést, amely 11 órakor kezdődik, Dabason rendezik.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít