Menu

Két arany- és egy bronzérem a veterán birkózó bajnokságról

2017-08-29 14:49:17

 

 

A hét végén Miskolcon rendezték meg a Veterán Kötött- és Szabadfogású Birkózó Magyar Bajnokságot, melyen a Jászberényi Birkózó Club két versenyzője is indult, s nem is akármilyen eredményt ért el. Száraz Ferenc két első helyet szerzett, míg Calu László harmadik lett.


Remekül szerepelt a Jászberényi Birkózó Club két versenyzője, Száraz Ferenc és Calu László a 2018. évi Veterán Kötött- és Szabadfogású Birkózó Magyar Bajnokságon, melyet Miskolcon rendeztek.


A 35-40 évesek között, a szabadfogásúaknál a 100 kg-ban lépett szőnyegre Calu László, aki két győzelemmel é3egy vereséggel zárt, s ez számára bronzérmet jelentett.


Száraz Ferencnek nem volt könnyű dolga, mert idén az F- és a G-kategória küzdelmeit összevontan rendezték, így a korcsoportban a 60-70 év közöttiek mérhették össze tudásukat. Feri bának azonban ez sem okozott gondot, hiszen mind szabadfogásban, mind kötöttfogásban a legjobbnak bizonyult.

 

alt

A sikeres berényi csapat: Bene Zoltán, Száraz Tibor, Száraz Ferenc és Calu László.

 


A két veterán sportolónak és felkészítőiknek olvasóink nevében is gratulálunk!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít