Menu

Száraz Vivien megvédte egyetemi bajnoki címét

2017-09-07 09:24:53

 



Szeptember első napjaiban Egerben rendezték meg a Birkózó Egyetemi Magyar bajnokságot, melyen Száraz Vivien, a Jászberényi Birkózó Club versenyzője ismét megvédte bajnoki címét, s immár harmadszor nyerte meg a versenyt.


Érvényesítette a papírformát a Birkózó Egyetemi Bajnokságon Száraz Vivien, aki két tusgyőzelemmel immár harmadik alkalommal lett egyetemi bajnok. A Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatója, a Jászberényi Birkózó Club versenyzője ezúttal sem bízott semmit a véletlenre, két magabiztos siker után állhatott a dobogó legfelső fokára.


Az őszi versenyszezon tehát remekül indult a berényi birkózók számára, hiszen Vivien sikere mellett, amint arról már korábban beszámoltunk, a veteránok is remekeltek a számukra kiírt bajnokságon.


Sok pihenésre pedig nincs idő, hiszen szeptember 16-án a diák és a serdülő korosztályoknak is megkezdődik a versenyszezon.


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít