Menu

Itthon

Itthon

 

Aranymosás a Zagyva mentén

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Ritkán fordul elő, hogy két könyvet egyszerre mutatnak be a szerzők, a kiadók, de ez most megtörtént a Jász Múzeumban. Két olyan, a Jászsághoz és környékéhez kötődő, forrásértékű adatokat, történeteket bemutató kiadvány készült el, mely egyaránt jászsági múltat dolgoz fel, s a szerzők és szerkesztők is a kistérséghez kötődő személyek. Így hát volt rá jó ok, hogy kettős könyvbemutató alkalmával a Zagyva mentén, Jászberényben ismerhessék meg, vehessék kezükbe az olvasók az új kiadványokat.

Bővebben: Aranymosás a Zagyva mentén

JFC: alakul a végleges keret

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Nagy a sürgés-forgás az NB III-as Jászberényi FC háza táján. Korábban már beszámoltunk két távozó és három érkező játékosról, s a napokban mindkét oldalon már 5-5 név szerepel. A hét végén pedig már idegenben lejátssza első felkészülési mérkőzését is az együttes.

Bővebben: JFC: alakul a végleges keret

Dometic Zrt.- bővítik a kompresszoros termékek gyártását

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A soros gyárlátogatásra július 4-én indult a képviselő-testület, most csak hét taggal. A Necsőre vezetett az útjuk, a Dometic Zrt.-hez. Kicsit szokatlan időpontban, 13 órakor léptek be a céghez a látogatók a polgármester vezetésével. Aztán megtudtuk, az üzemben döntően egy műszakban dolgoznak, 14 órakor leállnak a gépsorok, a dolgozók hazamennek. Márpedig a gyártást, az újabb fejlesztéseket szeretné Hubanov Mihály ügyvezető igazgató megmutatni.

 

Bővebben: Dometic Zrt.- bővítik a kompresszoros termékek gyártását
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít