Menu

Itthon

Itthon

 

B. N. Prince - Az írás életcélt adott nekem

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Ha valaki manapság bármire is azt mondja, hogy nem a pénzért csinálja, az már elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rá. Ha pedig ezt egy igencsak fiatal elsőkönyves szerzőtől halljuk, akkor főleg érdekessé válik a dolog. Július végén hivatalosan is megjelenik Kazsimér Nóra első ifjúsági fantasy regénye az Yvone és az őrület tőre. 

Bővebben: B. N. Prince - Az írás életcélt adott nekem

Működik a CT a kórházban

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Hosszú ideje, sok-sok éve várt már arra a Jászság lakossága, a Szent Erzsébet Kórház vezetése és dolgozói is, hogy végre ismét legyen CT-vizsgálat az intézményben.  Amint arról korábban már beszámoltunk, az év elején, januárban a Szent Erzsébet Kórházban átadták a GE Optima CT 540-es modern CT berendezést. Arról azonban akkor még nem tudott az intézmény vezetése tájékoztatást adni, hogy mikor kezdi meg működését az új, korszerű vizsgálati eszköz, mert annak finanszírozásáról az OEP-pel meg kellett egyezni. 

Bővebben: Működik a CT a kórházban

ZagyvaParty Fesztivál - Háromszoros hurrá!

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Sokan vettek sokszoros élményfürdőt a jászberényi Margit-szigeten és környékén, június 25. és 28. között, a II. ZagyvaParty Fesztiválon.  Csütörtökön este a bluest, pénteken a jazzt, szombaton pedig a Quimbyt önthették szabad kézzel a gallérjuk mellé azok, akik inkább nem a zenés kívánságkosarakból válogatnak. Tudom, hogy vasárnap sem hallgattak a múzsák, de én aznap más örömöket kerestem és találtam, és bevallom, hogy az előző fesztiválnapokat sem követtem maradéktalan figyelemmel. Van az az érzés, ami ellentmondást nem tűrve tolja le a pályáról az olyan szerelmeket is, mint a blues, a jazz vagy a Quimby… 

Bővebben: ZagyvaParty Fesztivál - Háromszoros hurrá!
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít