Menu

Itthon

Itthon

 

Jászkürt Kupa: a kispályás labdarúgók összefogása Farkas Ricsiért

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Szombaton az utóbbi évek legszínvonalasabb kispályás labdarúgótornáját tekinthették meg a sportbarátok a városi műfüves pályákon. A Jászkürt Kupa pedig több is volt, mint egy torna, hiszen azt Rácz Róbert a Farkas-család megsegítésére szervezte meg. Farkas Ricsit (12 éves) olvasóink is ismerik. Ő az a jászberényi ifjú ember, aki egészen különleges betegségben szenved, s kezelése nagyon sokba kerül a családnak.

Bővebben: Jászkürt Kupa: a kispályás labdarúgók összefogása Farkas Ricsiért

Juniális Öregerdőn

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Június első hétvégéjén az öregerdei gyermektábor mellett lévő bolt tulajdonosa, Krizsáné Marika ismét megrendezte az immár hagyományos juniálist, amely keretében főzőverseny és szürke marha bemutató is várta a vendégeket.

Bővebben: Juniális Öregerdőn

Hiányt pótló Táncpanoráma

  • Szülőkategória: Hírek

alt

„Ars poétikánk a hitelesség! Hűek vagyunk hagyományainkhoz, táncainkhoz, mely magas szintű tudást igényel, hogy a mozdulat kifejező ereje is láttassa azt az erőt, amely régről jön és minden táncművészeti ág alapja! Hiszünk a néptánc kortárs művészeti megmutatkozásában!” Ezzel a mottóval zajlott az elmúlt hétvégén a jászberényi Táncpanoráma. A Nemzeti Táncszínház, valamint az Új Színházért Alapítvány szervezésében néhány napra a tánc játszotta a főszerepet városunk kulturális életében. 

Bővebben: Hiányt pótló Táncpanoráma

Znojmoban és Nagyváradon is remekeltek taekwon-dósaink

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A 2015-ös szezon első felét a znojmoi, illetve a nagyváradi versennyel zárta a JSE Kondor ITF Taekwon-do Szakosztálya. Fiataljaink mindkét versenyen nagyszerűen szerepeltek, s jöhet a nyári erőgyűjtés az őszi versenyekre. Utóbbiak közül kiemelkedik majd az október 10-i I. Eperjesi Nándor Nyílt Emlékverseny, melyet ők rendeznek, s melyre több ország taekwon-dósait is várják.

Bővebben: Znojmoban és Nagyváradon is remekeltek taekwon-dósaink

Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Roadshow - Legyen felkészült!

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Hazánkban több mint 4 millió munkavállaló és 3 millió munkáltató érintett azokban a kérdésekben, amelyeket a Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelt projektjének keretében megrendezett ingyenes tájékoztató előadáson ismertettek a résztvevőkkel. A tájékoztató 39 állomása közül a 33. Jászberény volt szerdán délelőtt. 

Bővebben: Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Roadshow - Legyen felkészült!
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít