Menu

Itthon

Itthon

 

Tudatosságból jeles! - jászberényi csapat két megye legjobbjai között

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Lezárult a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ) által szervezett és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával megvalósuló, 7 hetes online fogyasztóvédelmi vetélkedő és fotópályázat, melyben a szervezetők nagy örömére két megyéből (Jász-Nagykun-Szolnok és Pest) mintegy 80 csapat (összesen 244 diák) jelentkezett.

Bővebben: Tudatosságból jeles! - jászberényi csapat két megye legjobbjai között

Látogatás az ipartelepen – jól szigetelve

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A képviselő-testület tagjai szerdán délután ismét gyárlátogatásra indultak. Ez alkalommal a jászberényi ipartelep egyik régi vállalkozását keresték fel. Az Ilpea-Profext Kft.  műanyag feldolgozással foglalkozik, annak is egy speciális területével. Itt készítik az Electrolux különböző hűtőberendezéseinek ajtaihoz a tömítő profilokat. 

Bővebben: Látogatás az ipartelepen – jól szigetelve

Új hónap, újabb műtárgy a Szikra Galériában

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Szikra Galéria gazdag gyűjteményének újabb darabjával ismerkedhettünk meg kedden délután a Rákóczi úti épületben. Ez alkalommal egy, a galéria gyűjteményében található Vágó Pál alkotásról tudhattunk meg igen sok érdekességet. Az ok pedig az, hogy a Jászság híres festőművésze júniusban született, igaz jó régen, 1853-ban, Jászapátin. Így emléke és művészetének nagysága előtt is tiszteleghetett a festészetszerető közönség. 

Bővebben: Új hónap, újabb műtárgy a Szikra Galériában
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít