Menu

Itthon

Itthon

 

A jól átgondolt tervek egyszer valóra válnak

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az Európai Unió eddig is jelentős támogatásokat adott Magyarországnak különböző beruházások, fejlesztések megvalósítására. Ilyen forrásból épült-szépült Jászberény is az elmúlt években. A csapot az EU nem zárta el, eztán is lesznek támogatások. Azonban tudni kell, hogyan is kell sikeresen pályázni. Jól átgondolt városfejlesztési stratégia révén folytatódhat a város arculatának formálása és megvalósítása.

 

Bővebben: A jól átgondolt tervek egyszer valóra válnak

Two beer or not two beer

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Ez itt a kérdés, írta Shakesbeer. A parádés pólófeliratot köszönjük, a csapos közbeszólt, bár ez a sután megcsavart, jól ismert sor kimaradt a Jászberényben előadott S.Ö.R.-ből. Egy szójátékért én is eladom a lelkemet, a helyesírási szabályok át- és meghágása sem érdekel olyankor. A Shakespeare Összes Rövidítve három szereplője csapágyasra hajtotta a poénrollert a Lehel Film-Színház színpadán. Zavarba ejtőek voltak, lehengerlők és néha kínosak. 

Bővebben: Two beer or not two beer
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít