Menu

Itthon

Itthon

 

Szombat – vasárnap: 21. Nyuszi Kupa a gimnáziumban és a Lehel Sportcsarnokban

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A hétvégén immár 21. alkalommal rendezi meg az Áramütés Amatőr Röplabda Klub a Nyuszi Kupa amatőr vegyes röplabdatornát két kategóriában. A mérkőzéseket szombaton és vasárnap a gimnázium tornatermében és az egykori hűtőgépgyári sportcsarnokban rendezik.

Bővebben: Szombat – vasárnap: 21. Nyuszi Kupa a gimnáziumban és a Lehel Sportcsarnokban

Nagyszerű küzdelmek, remek hangulat az I. Jász Viadal Nyílt Sport-Jitsu versenyen

  • Szülőkategória: Hírek

alt

A Jászsági Harcművészeti Akadémia (JHA) szombaton a Bercsényi úti játékcsarnokban rendezte meg első alkalommal a Jász Viadal elnevezésű nyílt sport-jitsu versenyét. A nap során 20 egyesület közel 200 versenyzője mérte össze tudását ezúttal kizárólag a küzdelmi számokban. 

Bővebben: Nagyszerű küzdelmek, remek hangulat az I. Jász Viadal Nyílt Sport-Jitsu versenyen

Tisztelgés Rákóczi emléke előtt

  • Szülőkategória: Hírek

alt

Az Országgyűlés arról döntött nemrég, hogy március 27-e, II. Rákóczi Ferenc születésének napja Rákóczi Emléknap legyen hazánkban. Jászberény történelmében sok emlék van a Nagyságos Fejedelemről. A Jászkürt Fogadó falára 2010-ben ezért is helyeztek emléktáblát a városvédők. Emlékezésre, koszorúzásra április 18-án gyülekeztek a hagyományőrzők az épület előtt. 

Bővebben: Tisztelgés Rákóczi emléke előtt
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít