Menu

Országos hatodik a Jászberényi RK mini csapata

2015-05-04 15:47:59

 

 

A hét végén, szombaton és vasárnap. Székesfehérváron rendezték meg az Országos Mini Kupa röplabdaversenyét leány mini csapatok számára. A Jászberényi RK együttese Deme Gábor vezetésével a kiemeltek (legjobbak) csoportjában a hatodik helyet szerezte meg.


Szombaton és vasárnap Székesfehérváron randevúztak egymással a mini korcsoportos magyar leány röplabdacsapatok. A 60 együttest felvonultató mezőnyben ott volt a Deme Gábor vezette Jászberényi RK együttese is. A mieink az előzetes tornákon elért eredmények alapján a kiemelt csoportba – a legjobb 12 csapat közé – kerültek, ahol négy hármas csoportban kezdődtek meg a küzdelmek.


A Jászberényi RK csapata a gödieket legyőzte, a nyíregyháziaktól viszont kikapott. Másodiki helyezettként a mieinknek az UTE ellen kellett mérkőzni a legjobb 8 közé jutásért. A fővárosiak ellen 2-0-ra nyertek a lányok, s készülődhettek békéscsabaiak elleni mérkőzésre, melynek tétje már a legjobb 4 közé jutás volt.


A békéscsabaiak játékerejét jól ismertük, hiszen a néhány héttel ezelőtt Jászberényben rendezett tornán – a mieink a harmadik helyen végeztek – a második helyet szerezték meg. Sajnos érvényesült a papírforma és a viharsarkiak 2-0-ra legyőzték csapatunkat. Így a folytatásban az 5-8. helyért mérkőzhettek lányaink. Ott az első körben ismét a gödiek voltak az ellenfelek, s ahogy korábban, úgy most is 2-0-s jászberényi siker született.


Utolsó mérkőzésén tehát az 5-6. helyért léphetett pályára a Deme-csapat. A Dunakanyar ellen kiélezett csata folyt a pályán, de végül az ellenfél örülhetett a 2-1-es sikernek. Ezzel a Dunakanyar szerezte meg az 5. helyet, míg a Jászberényi RK a 60 csapatos mezőnyben a 6.-ként végzett. Deme Gábor munkáját a csapat mellett Pintér Andrea, a Jászberényi RK felnőtt együttesének kiválósága is segítette.

 

alt


A hatodik helyezett együttes tagja volt: Zöldi Amarilla, Faragó Fanni, Farkas Fatime, Gergi-Bodor Boglárka, Gerőcs Rebeka, Kovács Viktória, Matók Viktória, Molnár Tamara, Rády Boglárka, Schmidt Anna, Simon Sára és Túróczi Réka.


A csapat játékosainak és felkészítőinek olvasóink nevében is gratulálunk az országos hatodik hely megszerzésért!


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít