Menu

A jövőnket is jelentő fák

A jövőnket is jelentő fák

A tiszta, jó levegő, a rendezett környezet az, amire minden település törekszik, így Jászberény is. Ennek jegyében döntött facsemeték beszerzéséről Budai Lóránt polgármester. Fotó: Gémesi Balázs.

A városi zöldterület fejlesztése, bővítése érdekében döntött – még az elmúlt év végén - az utcai környezetbe illeszkedő és a városi viszonyokat jól viselő facsemeték beszerzéséről Jászberény polgármestere.

A 100 db gömb kőris, a 20 db tarka levelű juhar, a 30 db vérjuhar és 30 db szilvaoltvány a napokban a közmunkaprogramra épülő, önkormányzati tulajdonú csemetekertbe került elhelyezésre. A több éves nevelést és gondozást követően megerősödött facsemeték városi közterületekre kerülnek majd.

A polgármester arra kér mindenkit, hogy vigyázzunk a csemetekertre, mert fontos feladatunk, hogy legalább annyi fát hagyjunk örökségül az utókor számára, mint amennyit – időnként a fejlődés jegyében - ki kell vágnunk.

 

Utoljára frissítve:péntek, 19 március 2021 10:31
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít