Menu

Nem az egri védők bírták jobban

Nem az egri védők bírták jobban

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjában vasárnap a 36. forduló mérkőzéseit játszották. A Jászberényi FC az egrieket fogadta. A találkozón ott volt tudósítónk, Kun Tibor is.

A magyar foci harmadik vonalában elég munkás időszaknak számít, amikor egy hét alatt három bajnoki mérkőzést is le kell játszani.  Sietni kell, mert nyakunkon a tavalyról halasztott labdarúgó Európa-bajnokság, kész a Puskás Aréna, készül a magyar válogatott, dolgozzon a hátország is…

A Jászberényi FC hétközi (szerdai, gyöngyösi) szomszédolása 2 - 2-re végződött, Süttő Attila, a támadásokat segítő, gólerős védőnk pedig piros lapot és eltiltást kapott. Vasárnap az Egert fogadtuk, akik jól pörögtek, nyomtak, labdát tartottak, kapufákat rúgtak, de gólt eggyel kevesebbet találtak, mint a mieink.

Az első félidő feléig nem nagyon jutottunk el az egri kapu elé, bezzeg ők hatszor is megcélozták a miénket. Aztán lecsaptunk egy védelmi hibára, és öt perc múlva lecsaptunk egy másikra is, és a szünetig további szép reményekre jogosító teljesítményt nyújtottunk.

A második félidő elején kétszer is gólhelyzetben botlottunk, utána nyomban csengetett a vendégcsapat… Az egri szépítő gólt követően fel-le borult a pálya, csattogott a berényi felső léc, kapart a hazai védelem, egyre fáradtabban ugyan, de eredményesen.

Győzelem után húzd szorosabbra a sisakszíjadat, mondják a japánok, vagy ha mégsem ők, akkor más harcosok arrafelé. Ha a győzelem eleve szoros volt, mint ez, túlbiztosításnak tűnhet a mozdulat. Ezen a tájon lehet lazítani a felszerelésen.

Két fordulóval a befejezés előtt őrzi 3. helyét a JFC.

***

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 2020-2021-es bajnokság, 36. forduló:

Jászberényi FC - Eger SE 2 - 1 (2 - 0)

22. perc: Az éber Nagy Szabolcs gólpasszt kapott egy méla egri védőtől a vendégek 16-osánál, elhúzta a labdát a kapus mellett is, és az üres kapuba helyezte (1 - 0).

27. perc: Lőrincz Attila jobbról szabadrúgást tekert az egri kapu előtti sűrűbe, Pálinkás Gergő jól fejelte meg, a kapus kiütötte a labdát, de Pálinkás újrázhatott, és közelről a kapu közepébe lőtt (2 - 0).

50. perc: Megjáratták a labdát az egriek, csak szemmel követtük, hogy mit művelnek a 16-osunk körül, jobbról szállt a beadás, Boros Gábor ugrott, és kíméletlenül a kapunkba fejelt (2 - 1).

 Kun Tibor

Utoljára frissítve:szerda, 19 május 2021 13:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít